Backup service


Waarom zou u een back-up maken? Het voelt immers aan als een versplilling van tijd en geld. Totat je het echt nodig hebt! Wannneer uw harde schijf in de computer/laptop kapot gaat, bent u in één klap al uw bestanden kwijt. Het verliezen van uw familiefoto's, video's van belangrijke momenten in uw leven of belangrijke documenten is een ramp! 

Daarvoor hebben wij de Gold Back-up service in het leven groepen. Breng u computer nu langs en wij maken een gegarandeerde Back-up op onze servers. Wij kunnen zelfs een Back-up maken van uw E-Mail bestanden.

U kunt ervoor kiezen, tegen een voordelig tarief, om een backup veilig bij ons op te slaan. Of u neemt de backup gewoon mee naar huis. Het medium waarop de backup gemaakt moet worden hangt af waarvan u een backup wilt maken en hoe groot deze is. Afhankelijk van deze grootte, kan gekozen worden van onder andere:

DVD-Recordable
BluRay Recordable
Externe schijf
Tape
Cloud oplossing

Een andere optie die wij aanbieden is het maken van een zogenaamde 'Recovery image'. Dit image is een spiegel bestand van uw gehele harde schijf. 
 


Voor meer informatie en overzicht van de prijzen, kunt u deze terug vinden in onze prijslijst.

LET OP! Onze backup service is exclusief de kosten van eventueel te aanschaffen apparatuur. Iedere computer of laptop heeft tegenwoordig wel een brander, maar niet iedere systeem heeft een BluRay brander of een tape unit.
Als de grootte van de backup groter is dan 8,5GB zal in de meeste gevallen worden gekozen voor een externe schijf.

 

Heeft u vragen?

Bel : 045-7440445

Online acties

APK Actie
Website promo
Week Deals
 

Openingstijden

Elke werkdag geopend van
08:00 tot 17:00

Webwinkel

Onze online winkel is de gehele dag open!
Computerknallers.nl