Banner


Wij hebben als geen ander ervaring met ondernemingen en particulieren uit Brunssum. Wij zijn in onze bestaansjaren verantwoordelijk voor vele tevreden klanten op gebied van (website) design. Hierdoor ontwerpen wij de banners voor en in opdracht van Wegwijs in Brunssum. Over Wegwijs in Brunssum

Het dynamische Wegwijs in Brunssum biedt haar bezoekers direct het meest recente nieuws van lokale bodem, weersberichten, files, flitsers en een interactieve onderneming gids. Om die reden is Wegwijs in Brunssum beter dan enig andere portalen in staat om uw klanten te bereiken. 


Investeringsbedrag

Aan het plaatsen van een banner zijn wel geringe investeringen verbonden. namelijk:
- plaatsing banner 1 kwartaal € 59,00 excl. btw. 
- plaatsing banner 1 halfjaar € 99,00 excl. btw.
- plaatsing banner 1 jaar € 179,00 excl. btw

Zoals u ziet zijn ook deze investeringen vrij weinig ten opzichte van reguliere vermeldingen in lokale bladen en bedrijven gidsen.

Onderstaand treft u meerdere bedrijven aan welke u zijn voorgegaan. U kunt zelf een banner/afbeelding aanleveren met een formaat van 704 x 162 of laten ontwerpen door onze design team. Een banner ontwikkeld door onze professionele designteam kost nog niet eens € 85,- !


Hebben wij uw interesse gewekt of wenst u extra informatie? Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden! Bel naar 045-7440445! of Klik hier!