Webwinkel inclusief maatwerk CMS


Steeds meer mensen bestellen hun producten op het internet. Een webwinkel kan dus een heel belangrijk onderdeel worden van uw onderneming.  Een webwinkel heeft alleen maar voordelen!

De voordelen van een Quickwebs webshop:

  • Betaalbaar
  • Grootbereik
  • Weinig personeelskosten
  • Extra verkoopkanaal al uw producten
  • Uw assortiment is 24 uur per dag bereikbaar
  • Makkelijk in onderhoud


Door onze kennis en ervaring op het gebied van e-commerce kunnen wij u op maat ondersteuning bieden tijdens het ontwikkelen van uw webwinkel. Het voordeel van onze op maat webwinkel is dat het een centraal beheersysteem is voor uw gehele website, met een productcatalogus en een orderverwerkingssysteem welke automatisch de mails verstuurd en de orders afhandelt. 


Basis

Voor starters

Zakelijke 

Meest gekozen pakket

Premium 

Onbeperkte mogelijkheden

     €399

eenmaligINFO

     €699

eenmaligINFO 

  €1199

eenmaligINFO
Onbeperkt aantal rubrieken! Tot en met 500 artikelen! Onbeperkt aantal artikelen!
Automatische orderafhandeling Maximaal 15 pagina's Onbeperkt aantal pagina's
Eigen domeinnaam Integratie met social media S.E.O. Ready
Excl. Website hosting               (10% korting op hosting pakket) ACTIE! Incl. i-Deal Lite ACTIE! Incl. 3 maanden promotie op Wegwijs in Brunssum
Heeft u net een bedrijf gestart en wilt u een professionele webwinkel voor een leuke prijs. Dan is dit de website pakket voor u. Want nu krijgt u een eenvoudige website welke heel gemakkelijk is in het beheer.! Eenvoudige, informatieve en tevens een fraaie website tegen een betaalbaar tarief. Deze website pakket bevat alles wat u nodig heeft om te presteren. Het is een online visitiekaartje die potentiele klanten binnentrekt! Uw webwinkel wordt compleet op basis van uw eigen ideeën en ons vakkundig advies gemaakt. Wij leveren een modern ontwerp dat perfect aansluit op uw imago.  Bij dit pakket wordt er niet van een standaard ontwerp vanuit gegaan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 085-2735263 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Heeft u vragen?

Bel : 045-7440445

Online acties

APK Actie
Website promo
Week Deals
 

Openingstijden

Elke werkdag geopend van
08:00 tot 17:00

Webwinkel

Onze online winkel is de gehele dag open!
Computerknallers.nl