Portfolio


Ontdekt de bedrijven die u zijn voorgegaan! Onze portfolio geeft u een idee wat GSD-ICT Services en Quickwebs u kan bieden. 

Martijn Kozijn( Martijnkozijn.nl )

In opdracht van Martijn kozijn hebben wij een interactieve en visuele website ontwikkeld. Wij hebben de website is zo ontwikkeld dat hij middels de beheer kant heel erg makkelijk in gebruik is.


De Letselschade Raetsman( dlsr.nl )

Wij hebben in opdracht van De Letselschade Raetsman een innovatie website ontwikkeld die vol staat met actuele informatie staat. Vanwege de actuele en dynamische informatie is het van belang dat de CMS heel ergs gebruiksvriendelijk is.


Scootersloop( Scootersloop.nl )

In opdracht van scootersloop hebben wij een een grote marktplaats ontwikkeld voor scooteronderdelen, men kan eigen advertenties plaatsen, reageren op advertenties, biedingen plaatsen, zoeken op producten en nog veel meer.


Talent Online( Talentonline.nl )

Voor Talent Online hebben wij een website ontwikkeld welke tevens als inschrijfsysteem dient, hier is het mogelijk om in te schrijven. De inschrijving is makkelijk te doorlopen omdat het eenvoudig en stapsgewijs is opgezet.


Letseldossieronline( Letseldossieronline.nl )

Dit programma is een geautomatiseerde internetomgeving die alle betrokkenen van een letselschadezaak helpt om sneller tot een betere afhandeling te komen. .


School-Software( Schoolsoftware.nl )

School-Software is een website met alle informatie over de systemen binnen school-software is gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten voor het onderwijs waarbij onze registratie producten en data koppelingen met externe systemen in prestatie gerichte indicatoren worden omgezet binnen ons vernieuwde kwaliteitsdashboard..


Computer Knallers ( computerknallers.nl )

Computerknallers (onderdeel van GSD-ICT Services) is de (web)winkel voor al uw vragen, wensen en producten op gebied van ICT. Wij leveren van alles waaronder computers, laptops en harde schijven. Of zoekt u misschien liever een zeer voordelige telefoon? Bij Computerknallers kunt u dus voor van alles terecht! Zelfs voor reparaties aan uw laptop of computer.


Smokey's Bikeshop( Smokey's Bikeshop )

Wij hebben in opdracht van Smokey's Bike shop een webwinkel ontwikkeld welke diverse nieuwe en gebruikte scooters, maar ook andere aanverwante producten bevat.


Heeft u vragen?

Bel : 045-7440445

Online acties

APK Actie
Website promo
Week Deals
 

Openingstijden

Elke werkdag geopend van
08:00 tot 17:00

Webwinkel

Onze online winkel is de gehele dag open!
Computerknallers.nl