Software installatie


Het gebeurt vaak genoeg dat software op uw computer of laptop een crash veroorzaakt. Zo'n crash kan meerdere oorzaken hebben. Iedereen komt het vroeg of laat tegen...... Je computer wordt zo onstabiel dat de software zoals het besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd moet worden.

Als ICT bedrijf kunnen wij dit helemaal voor u regelen, hieronder vindt u een overzicht van de aangeboden diensten.

Wilt u de software door ons laten (her)installeren, vergeet dan niet om eventuele product codes mee te nemen. Software als Microsoft Windows en Office, maar ook andere software pakketten, vereisen een geldige productcode. Zonder deze productcode kunnen wij de software niet installeren of activeren.

Heeft u geen productcode maar een zogenaamde 'probeer versie', kunt u bij ons, tegen een meerprijs, een legale versie aanschaffen. Neem met ons contact op voor meer informatie.

Wij installeren dus GEEN illegale of gekraakte software in verband met auteursrechten en wetgeving.


 

(Her)installatie van Microsoft Windows besturingssysteem

Als u merkt dat uw computer of laptop te vaak crashed of doodweg simpel zeer onstabiel is geworden, kunnen wij het Windows besturingssysteem opnieuw herinstalleren.

Wat kunt u van ons verwachten en welke opties bieden wij u aan?

Standaard pakket

 • Installatie van Microsoft Windows
 • Installatie van alle updates en drivers
 • Installatie van een anti-virus pakket

Uitgebreid pakket

 • Standaard pakket
 • Backup of recovery

Andere mogelijkheden

 • Beschikt u niet over anti-virus software? Dan kunnen wij op uw verzoek een anti-virus pakket installeren waarvoor geen licentie nodig is. Ook kunnen wij op uw verzoek een opensource office pakket installeren op uw pc.
 • Tegen een geringe meerprijs kunnen wij uw computer of laptop bij u thuis komen ophalen. Zie onze prijslijst voor al onze prijzen.

De prijzen

 • Standaard pakket € 29,95
 • Uitgebreid pakket € 39,95
 • Meerprijs voor ophalen en terugbregen € 15,00

 

 

Terug naar boven

 


 

 

(Her)installatie van het Microsoft Office pakket

Werkt uw Office programma niet meer? Of heeft u een probeer versie waarvan de geldigheidsduur is afgelopen? Dan kunt u bij ons uw Office pakket opnieuw installeren, of, indien u een probeerversie heeft, bij ons een nieuwe versie aanschaffen met een geldige product code.

Wilt u liever een gratis office pakket? Dan kunnen wij op uw computer of laptop een alternatieve office pakket installeren met een zogenaamde opensource licentie. Dit type licentie en software is gratis en kunt u op iedere computer of laptop installeren. Wij kunnen dit type office pakket voor een geringe prijs op uw computer of laptop installeren.

Prijzen

 • Installatie Microsoft Office € 14,95
 • Installatie OpenOffice of LibreOffice € 14,95

Let op!

Voor een (her)installatie van uw Microsoft Office software hebben wij de productcode nodig die is meegeleverd bij de aanschaf van uw Office. Zonder deze productcode kunnen wij uw Office programma niet installeren!

 

Terug naar boven

 


 

(Her)installatie van overige software pakketten

Heeft u geen tijd of weet u niet hoe u bepaalde software pakketten kunt installeren? Wij zoeken dit voor u uit en indien gewenst installeren wij dit voor u op uw computer of laptop.

De prijs voor het uitzoeken en installeren bedraagt € 9,95 per software pakket.

Indien uw software een productcode vereist, dient u deze mee te nemen. Zonder deze productcode kunnen wij de software niet installeren.
 

Terug naar boven

 


 


(Her)installatie van het Linux besturingssysteem

Op zoek naar een alternatief voor Windows?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende Linux distributies die je kunt downloaden, de meest voorkomende en gebruikersvriendelijke zijn onder andere CentOS, Linux Mint en Fedora.

Welk type of versie u nodig heeft, hangt af wat u er mee wilt doen. Wilt een Linux computer inzetten als een server? Dan bent u het beste af met CentOS. 
Of wilt u liever een goed werkstation met veel opties waaronder ook dezelfde multimedia mogelijkheden als Microsoft Windows? Dan  ben u het beste uit met Linux Mint.

Fedora wordt in de meeste gevallen gebruikt voor het testen van de allernieuwste software programma's. Hierdoor kan deze Linux distributie onstabiel zijn, zelfs of juist na bepaalde updates. Deze distributie is dan ook meer geschikt voor ontwikkelaars die de allerlaatste software snufjes willen testen.

Wij vragen dus alleen installatie kosten, de software zelf is dus gratis. Vanwege de verschillende mogelijkheden, hanteren wij een prijs vanaf € 15,00 per installatie.

Bij alle Linux installatie wordt standaard meegeleverd/geïnstalleerd

 • De gewenste Linux distributie
 • Firewall
 • Anti virus
 • Office pakket (LibreOffice)
 • De laatste officiële updates

 

Met Linux is veel mogelijk, neem hiervoor gerust Contact met ons op als u nog meer vragen heeft.

 

Terug naar boven

Heeft u vragen?

Bel : 045-7440445

Online acties

APK Actie
Website promo
Week Deals
 

Openingstijden

Elke werkdag geopend van
08:00 tot 17:00

Webwinkel

Onze online winkel is de gehele dag open!
Computerknallers.nl