Website realisatie


Met een moderne design bereikt u een grotere doelgroep. Daarom zorgen wij dat uw visie wordt omgezet in een aantrekkelijke digitale visitekaartje. Uw bedrijf zal eerder serieus genomen worden. Daarnaast kan uw doelgroep uw producten en diensten 24 uur per dag, 7 dagen per raadplegen.

In Nederland was het aantal internetgebruikers in 2013 gestegen naar 93,96% (15,5 miljoen )van de bevolking. Het internet wordt hierdoor als belangrijkste informatiebron gebruikt, volgens Google Publicdata.


Website met maatwerk CMS

Wij leveren maatwerk websites met bijbehorende Content Management Systeem(CMS). Hierdoor is de website makkelijk in gebruik. Zo kunt u onder andere teksten en foto's beheren. Vrijwel al onze klanten maken gebruik van dit systeem en de ervaring leert dat allen zeer tevreden zijn. Lees meer!
 


Website met wordpress CMS

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u heel gemakkelijk een website kunt onderhouden. Wij installeren de website op onze beveiligde server, vervolgens koppelen we daar uw domeinnaam aan. Wilt u geen gebruik willen maken van een CMS dan kan dat natuurlijk ook, wij kunnen de website.... Lees meer! 
 


Webwinkel inclusief maatwerk CMS

Door onze kennis en ervaring op het gebied van e-commerce kunnen wij u op maat ondersteuning bieden tijdens het ontwikkelen van uw webwinkel.. Het voordeel van onze op maat webwinkel is dat het een centraal beheersysteem is voor uw gehele website, met een productcatalogus en een... Lees meer!
 


Wilt u meer weten over onze website diensten? Ga naar www.quickwebs.nl voor een uitgebreide uitleg of bel naar 045-7440445!